EVENEMANG 2018-2019

 

10 febr 2018  

Välkomna till Sydost-mötet i februari 2018. Vi bjuder in såväl medlemmar i Modelljärnvägsföreningen Smalspårsfrämjandet som allmänt MJ-intresserade till lokalmöte Sydost lördagen den 10 februari 2018. För fjärde året så håller vi Blekinges återkommande MJ-evenemang i Lyckeby, Karlskrona.

Vi träffas för att beskåda varandras modeller och moduler, att prata MJ-bygge och ha det trevligt tillsammans. Mötet börjar kl. 10 och håller på till c:a 15. Mest ”action” är det vanligtvis mellan kl 11-13.

Det kommer att finnas fika till överkomligt pris i lokalen både på förmiddagen och på eftermiddagen. Vi hoppas på att återse ett par försäljare och arbetar på att kunna erbjuda någon ”clinic” eller föredrag. Fler detaljer om programmet kommer efterhand på Smalspårsfrämjandets hemsida.

Lokal: Mariagården i Lyckeby, Riksvägen 37, Lyckeby, Karlskrona OBS! Ny lokal. Denna ligger endast några 100m från Medborgarhuset på södra sidan av vägen.

Busslinjerna 1, 2 och 3 passerar förbi lokalen och har en till två avgångar i timman vardera från Karlskrona eller Bergåsa stationer till hållplatsen Lyckeby (efter Slottsbacken).

För att kunna planera mängden fika så får Du gärna anmäla Dig senast söndagen den 4/2 2018.

 

Maila eller ring till Håkan Nilsson

svenhakan.nilsson@live.se

073/5289546

 
5 maj 2018 Smalspårfrämjandets årsmötesträff i Västervik. Förutom årsmötet och diggarträff så kommer vi att kunna åka rälsbuss på den smalspåriga järnvägen. Mer info här  

Bengt Nylén nylen@telia.com

 

19 maj 2018 SMJ:s MJ-klubbträff. Vi firar 80 år som klubb i år. Start kl 13.30. Trafikspel och uppställningsbord för byggda modeller. Mer info här  

Anders Lundin anders.lundin@bambora.com

 

 

16 juni

 

 

Skövde Modellsällskaps årliga träff för alla med MJ-hobby i sinnet. Mer info på http://www.wnj.se/

 

 

 

 

 

6 okt

 

 

Smalspårsfrämjandets MJ-träff i Gärsnäs. Loken är i Kyrkans hus som ligger 50 m från Pågatågsstationen. Alla välkomna även om man inte är medlem.

 

 

 

 

 

3-4 nov

 

 

Hobbymässa i Stockholm i Victoriahallen i Älvsjö.

 

 

 

 

 

19 april 2019

 

 

Smalspårsfrämjandets sommarträff med årsmöte. Plats Hallbergs MJ-klubb. Mer info kommer senare.